Minimum raz w miesiącu dzielimy się wiedzą i selekcjonujemy najważniejsze artykuły.
Kompletny pakiet dokumentacji systemu HACCP, GHP & GMP został zaprojektowany przez osoby wdrażające systemy jakości w gastronomii i branży HoReCa. Dokumenty dostosowywane są indywidualnie dla każdej stołówki (przedszkolne, w żłobkach, zakładach pracy, itp.). Pakiet „GASTRONOMIA” dla stołówek w marcu 2020 r. został dostosowany do wymagań zagrożenia epidemiologicznego tj. COVID- 19 oraz nowych wymagań prawnych w zakresie kultury bezpieczeństwa żywności. Pakiet zawiera wszystkie niezbędne dokumenty związane z Dobrą Praktyką Higieniczną GHP i Dobrą Praktyką Produkcyjną GMP oraz systemem HACCP dla stołówek.
W skład pakietu wchodzi ponad 60 gotowych, zawsze aktualnych dokumentów wraz z opracowaną księgą HACCP (indywidualna analiza zagrożeń, wyznaczone CCP), instrukcje GHP, procedury GMP. Dodatkowo przy zamówieniu dokumentów można dokonać zakupu min.:
Wiele stołówek skorzystało z dokumentacji Pakietu "Gastronomia". Pakiet został pozytywnie zaopiniowany przez urzędową kontrolę żywności (SANEPID) – wzorcowa dokumentacja – kliknij plik PDF.
Forma wysyłki - dokumenty przy zaznaczeniu opcji "online/e-mail" zostaną przesłane w formie zarchiwizowanego pliku ".zip", który można otworzyć przy pomocy każdego programu archiwizującego (WinZip, WinRar, 7zip itp.). W celu ochrony plików są one zabezpieczone hasłem. Aby otrzymać hasło należy odpowiedzieć na nasz list z potwierdzeniem otrzymania pliku (w formie załącznika lub linku). W przypadku zaznaczenia opcji "poczta/kurier" dokumentację przesyłamy w formie wydruku oraz na płycie CD wraz z fakturą VAT.
Polityka prywatności – kliknij.
Regulamin zakupów – kliknij.